Ballar amb el silenci

Autora: Rosanna Camprubí

5/12/2020


BALLAR AMB EL SILENCI

Autora: Rosanna Camprubí

Editorial: Plataforma editorial

Ballar amb el silenci | Federació Catalana de Ball Esportiu

Data Presentació: 

    • 9 de desembre de 2020

Lloc:

    • Escola de Ball Swing Manresa
    • Carrer del Sol núm 5  (veure en mapa)
    • 08241 - Manresa (Bages)

Ballar amb el silenci | Federació Catalana de Ball Esportiu

En aquest llibre l’autora ens explica, amb franquesa i sinceritat, la seva lluita des de ben petita per ser i viure com qualsevol altra persona, malgrat patir una minusvalia auditiva severa. Assumint aquesta circumstància, no s’ha resignat mai a deixar de fer allò que volia i, sobreposant-se a l’adversitat, ens ensenya que amb esforç, sacrifici i voluntat de superació tothom pot aconseguir allò que es proposa.

Un dels aspectes que fan ben singular la seva experiència vital és que tot aquest treball l’ha realitzat dins d’una disciplina esportiva on, a priori, la música i, per tant, l’oïda n’és un element indispensable i consubstancial: el ball de saló.

Ella vol compartir amb el lector la seva trajectòria, reflexionant sobre els diversos obstacles que ha hagut de superar per arribar a l’èxit esportiu i, doncs, personal. I ho fa amb voluntat de demostrar que qualsevol de nosaltres som més forts del que ens pensem i podem arribar, amb constància i esperit positiu, a aconseguir els nostres propis reptes i objectius.

Articles relacionats:
Distribuïdors:

FCBE

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic