Campionats de Catalunya de Clubs i Ball Coreogràfic. Roda de premsa

Presentació als mitjans de premsa dels Campionats de Catalunya de Clubs i Coreogràfic

16/6/2016


VII CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS

II CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BALL COREOGRÀFIC

Manresa (Barcelona), diumenge 19 de juny de 2016

Roda de premsa

Campionats de Catalunya de Clubs i Ball Coreogràfic. Roda de premsa  | Federació Catalana de Ball Esportiu

Srs. Serracanta (Ajuntament), Sendrós i Alonso (FCBE) i Rubio (CBE Team Swing)

El passat dimecres es va portar a terme en el Saló d’Actes de l’Ajuntament de Manresa la roda de premsa del VII Campionat de Catalunya de Clubs. Han presidit la roda de premsa, per part de l’Ajuntament, el Regidor d’Esports el Sr. Jordi Serracanta, per part de la FCBE el Sr. Sebastià  Sendrós i el Sr. Miquel Alonso, i per part del Club de Ball Esportiu Team Swing, el Sr. Jesús Rubio.

Davant dels mitjans de comunicació s’ha exposat  la bona rebuda i predisposició per part de l’Ajuntament de Manresa en acollir de nou uns Campionats de Catalunya de Ball Esportiu.

S’ha fet menció a la bona acollida que ha tingut entre els Clubs Catalans, que després de la seva participació en les proves de la Lliga Catalana de Clubs, 8 Clubs Catalans, dels 35 clubs de Ball Esportiu Estil Internacional federats a Catalunya, han aconseguit classificar-se pel Campionat de Catalunya de Clubs, fet que demostra  el gran interès, esportivitat i competitivitat del Ball Esportiu d’aquesta disciplina existent a Catalunya.

També s’ha donat a conèixer la part més tècnica amb la normativa que regirà aquest Campionat, on els Clubs podran configurar els seus equips amb una, dues o tres parelles, el que, conjuntament amb  la gratuïtat de les inscripcions per les parelles i Clubs, ha fet que desperti  l’interès per classificar-se per part dels Clubs Catalans.

Des de la FCBE volem felicitar a tots els Clubs classificats i agrair la participació als que no han pogut classificar-se i que de bon segur que entre tots, clubs, tècnics i esportistes, farem créixer el ball esportiu a casa nostra.

Molta sort a tots els Clubs classificats i als participants del II Campionat de Catalunya de Ball Coreogràfic  que entre tots de bon segur esdevindrà la gran festa del Ball Esportiu Català.

FCBE

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies