Càsting de TV3 per al programa Persona Infiltrada

Recerca de families que vulguin participar

6/3/2021


CASTING DE TV3 

PROGRAMA PERSONA INFILTRADA

Càsting de TV3 per al programa Persona Infiltrada | Federació Catalana de Ball Esportiu

  • Descarregar pòster (clicar)

Des  de l’equip de càsting de Persona Infiltrada, el programa presentat per la Marta Torné que s’emet a TV3, s’han possat en contacte amb la FCBE perquè els agradaria poder trobar noves famílies, o grups de convivents, que tinguin ganes de participar al programa i passar-ho bé.

Tots els grups de convivents o famílies sempre s’enduen una experiència junts molt positiva, divertida i única, a més de la possibilitat de guanyar 5.000 € de premi!.

Les úniques limitacions que tenen per poder entrar al Càsting són que la família, o grup de convivents, ha de ser de 4 membres o més, que tots han de ser majors de 12 anys i tots han d’entendre el català (encara que no el parlin).

En el cas que no sapigueu exactament de què tracta el programa, al Persona Infiltrada un famós passa un dia sencer amb una família anònima amb un sol objectiu: descobrir quin membre de la família no és realment de la família. En aquest enllaç on podreu veure els episodis de la temporada anterior: https://www.ccma.cat/tv3/persona-infiltrada/.

Qualsevol dubte que tingueu, podeu contactar amb l’equip, tant a través del correu personainfiltrada@veranda.tv com per telèfon o WhatsApp al número 682.110.824.

FCBE


la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies