Club de Cheerleading Thunders Barcelona

Instal·lacions INEFC - Àrea Olímpica Montjuic. Avgda. de l’Estadi, 12 - Barcelona. Tel: (+34) 717.706.127 email: info@thundersbarcelona.com

4/8/2010


Club de Cheerleading Thunders Barcelona | Federació Catalana de Ball Esportiu Club de Cheerleading Thunders Barcelona

Thunders Barcelona és un club de Cheerleading competitiu, que participa a nivell estatal i Europeu. Treballem amb tots els nivells, des de el més bàsic al més elevat, dintre dels nivells de l’estat. Formem en totes les categories existents en Cheerleading: Equips femenins i mixtos, Stunt Grups, Partners i gimnàstica.

Pots venir a conèixer-nos als nostres Cursos d’INICIACIÓ AL CHEERLEADING, de forma totalment gratuïta, només has de posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra web (web relacionat).

Thunders Barcelona es un club de Cheerleading competitivo, que participa a nivel estatal y Europeo. Trabajamos con todos los niveles, desde el más básico al más elevado, dentro de los niveles del estado. Formamos en todas las categorías existentes en Cheerleading: Equipos femeninos y mixtos, Stunt Grupos, Partners y gimnasia.

Puedes venir a conocernos a nuestros Cursos d’INICIACIÓN AL CHEERLEADING, de forma totalmente gratuita, solamente tienes que ponerte en contacto con nosotros a través de nuestra web (web relacionat).

Dades de contacte:

Entrenaments:
  • Instal·alcions del INEFC
  • Àrea Olímpica de Montjuic
  • Avgda. de l’Estadi, 12 (Visualitzar en mapa)
  • 08038 - Barcelona

web relacionat

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Contactar

Informació general

Avís legal

Política de cookies