Conveni amb Ball Run SCP

Signatura conveni amb Ball Run, per a l’escrutini de competicions.

8/10/2014


CONVENI ENTRE LA FCBE I BALL RUN SCP

Conveni amb Ball Run SCP  | Federació Catalana de Ball Esportiu

El President de la FCBE, Sr. Sendrós i el Dtor. de Ball Run, Sr. Rovira

En el marc dels X Campionats de Catalunya de Ball Esportiu, celebrats el passat 27 i 28 de setembre a Santa María de Palautordera, la FCBE, representada pel seu President, Sebastià Sendrós, i l’empresa Ball Run SCP, representada pel seu Director, Ferran Rovira, han subscrit un conveni de col·laboració per a la prestacions del servei d’escrutini de competicions efectuades per la FCBE o qualsevol dels seus clubs federats en condicions  econòmiques avantatjoses.

Ball Run és una empresa prou coneguda i amb una amplia experiència en la prestació d’aquest tipus de serveis. S’ha responsabilitat del escrutini d’un nombre molt important de competicions tant en l’àmbit nacional com internacional.

Aquesta iniciativa, s’emmarca dins la voluntat de la FCBE de cercar alternatives que permetin reduir el cost de l’organització de competicions, en aquest cas en l’apartat del servei d’escrutini.

Pensem que la proposta pot representar un incentiu per a tots aquells clubs federats, interessats en organitzar competicions a Catalunya. 

Per a poder beneficiar-vos de les tarifes especials acordades amb Ball Run SCP, cal adreçar un correu a la FCBE (info@fcbe.cat) indicant el nom de la competició, el lloc i dia de la celebració. 

La FCBE us enviarà el plec de condicions establert en el conveni de col·laboració i, una vegada rebuda la vostra confirmació, ho comunicarà a Ball Run SCP qui es posarà en contacte amb vosaltres.

La FCBE agraeix a Ball Run, la seva col·laboració i segueix oberta a noves iniciatives empresarials i/o d’esponsorització que serveixin per potenciar el nostre esport i afavorir-ne la seva pràctica.

Barcelona, a 8 d’octubre de 2014.

FCBE

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies