Conveni entre la FCBE i ECOM

Signatura del conveni entre la FCBE i ECOM

26/4/2013


SIGNATURA DE CONVENI DE COL·LABORACIÓ

ENTRE LA FCBE I ECOM

Conveni entre la FCBE i ECOM | Federació Catalana de Ball EsportiuSignatura del conveni

El passat 25 d’abril, la seu d’ECOM va acollir la signatura d’un conveni de col·laboració entre ECOM i la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE), que té com a objectiu la difusió i foment de la pràctica esportiva adreçada a persones amb una discapacitat física, així com la promoció de tot tipus de proves, campionats i esdeveniments, de competició i/o lleure.

Per part d’ECOM han intervingut en la signatura el President, Sr. Antonio Guillén i la Responsable de Sensibilització, Lleure i Esport, Sra. Elisabet Vergés, essent els representants de la FCBE el Sr. Sebastià Sendrós com a President i el Sr. Josep Morell, en representació de la Comissió de Ball Adaptat de la FCBE.

Amb aquest conveni, ECOM oferirà el seu assessorament i informació a la FCBE en tot allò relacionat amb la discapacitat i el tracte amb persones amb discapacitat física, i la FCBE assessorarà ECOM i li oferirà informació sobre tot allò relacionat amb el ball en cadira de rodes, perquè la pugui difondre entre les seves entitats federades, així com entre la població amb discapacitat física en general.

FCBE

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies