Conveni de formació Hip Hop

Signatura conveni entre FCBE i LA URBAN ACADEMY (Irene Pallarés)

12/3/2020


CONVENI FORMACIÓ HIP HOP

ENTRE FCBE I LA URBAN ACADEMY

Conveni de formació Hip Hop | Federació Catalana de Ball EsportiuSignatura entre Irene Pallarès (La Urban Academy) i Miquel Alonso (FCBE)

La integració de La Urban Academy com escola de formació de la FCBE permetrà que la seva titulació emesa sigui reconeguda com a formació federativa pròpia en la estructura de la FCBE. Aquesta emetrà el corresponent diploma acreditatiu com Tècnic-Monitor Grau Elemental en la disciplina de Hip Hop per aquells alumnes que hagin superat els cursos de formació i acompleixin amb el procediment d’homologació (clicar per accedir) dictat per la FCBE a tal efecte.

Els Tècnics_Monitors homologats que estiguin interessats en inscriure’s en el Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC) podran demanar a la FCBE el corresponent informe preceptiu com a  formació federativa.

Els interessats hauran d’acomplir amb el procediment dictat pel Consell Català de l’Esport per a tal efecte (clicar per accedir).

Amb la signatura d’aquest conveni de col·laboració la FCBE segueix apostant per oferir  una formació de qualitat per a tècnics en les seves disciplines. En breu publicarem les dades dels propers cursos previstos per aquesta temporada.

Signatura del conveni:

  • Irene Pallarés Directora de La Urban Academy 
  • Miquel Alonso Vicepresident 2n FCBE
Veure conveni en document relacionat


document relacionat

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic