Curs WESE (Women Executive Sports Education)

Organitzat per la UFEC Academy

12/3/2021


Curs WESE (Women Executive Sports Education) | Federació Catalana de Ball Esportiu

Amb motiu del Dia internacional de la dona treballadora, la Comissió de Dones de la UFEC llança un programa de mentoring i lideratge per a dones de l’esport. El programa està dissenyat per 10 dones seleccionades d’entre les candidates i es troba 100% becat per la Unió de Federacions. 

Podeu conèixer el detall del programa i el procés de selecció que s’inicia avui en aquest web. D’entre les candidates que vulguin participar, es valorarà de forma preferent aquelles que puguin comptar amb una carta de recomanació d’una federació o entitat federada per accedir al programa. 


NOTA DE PREMSA DE LA UFEC

WESE, el programa de formació per acompanyar les líders de l’esport català

  • La UFEC, en col·laboració amb l’EUNCET, crea el Women Executive Sports Education, un programa per apoderar les dones dirigents del món de l’esport
  • 10 dones seran seleccionades per impartir el programa, subvencionat per la UFEC
  • El procés de selecció s’allargarà durant el mes de març. Les sessions començaran a l’abril i s’estendran fins al juny

Barcelona, 8 de març de 2021. La Unió de Federacions Esportives de Catalunya, amb la col·laboració de l’Euncet Business School, llança WESE (Women Executive Sports Education), el nou curs de desenvolupament directiu que neix amb el propòsit d’apoderar les dones dirigents del món de l’esport. Avui comença una campanya digital amb el lema “Sigues una WESE i... Lideressa’t!” amb l’objectiu de rebre candidatures de les possibles participants del programa.

Només seran 10 les dones que podran accedir al WESE, un curs de mentoring subvencionat per la UFEC, que cerca, a través d’una visió holística, l’apoderament femení a través d’un canvi profund sobre la manera de comprendre i situar-se davant del món que vivim. WESE consta de de 5 mòduls, que se celebraran entre els mesos d’abril i juny. 


Dona, dirigent, lideressa

El mòdul 0 (Preludi) servirà per presentar el programa. Els mòduls 1, 2 i 3 serviran per desenvolupar la temàtica essencial del curs. Un primer (El gran teatre del món) se centrarà en l’estudi del rol i el conflicte de les dones i el seu lideratge en la nostra societat. El segon (Breaking the wall)  desgranarà els continguts específics sobre les habilitats directives, l’executive coaching i la gestió d’equips. I el tercer (Lideressa’t) aprofundirà sobre l’apoderament femení que necessiten les dones dirigents per aconseguir convertir-se en les lideresses que les seves entitats necessiten. L’últim mòdul servirà per repassar els aspectes jurídics del funcionament d’un club.

El programa WESE, que aportarà tècniques i coneixements transferibles al lloc de treball, està basat en la investigació científica, lliure de dogmes, i en l’experiència directa viscuda en primera persona per directives al llarg dels últims 20 anys. Amb el curs WESE, les dones desenvoluparan lideratge personal, obtindran eines, tècniques i habilitats per a la tasca directiva, augmentaran l’autoconsciència personal i directiva, aprofundiran en la pròpia configuració del paper de la dona actual, crearan estratègies de lideratge i milloraran la seva marca personal de directiva.


Procés d’admissió

Durant aquest mes de març es durà a terme un procés de selecció a través del web del programa, www.ufec.cat/academy, on les dones interessades han de facilitar una carta de motivació, el Curriculum vitae, l’experiència personal i professional i la vinculació amb l’esport (es valorarà de forma preferent la incorporació de carta de recomanació de club federat o la federació catalana corresponent). Es realitzarà una breu entrevista online de les candidates que es considerin aptes pel programa.

D’entre totes les candidates, 10 dones seran seleccionades pel programa WESE i començaran les sessions amb professionals de primer nivell. Així mateix, les participants comptaran també amb l’experiència de primera mà de les dones presidentes de Federació i iniciaran un camí per fer xarxa i sinergies de direcció.

UFEC Academy

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies