PRESENTACIÓ VÍDEO “LA VIOLENCIA SEXUAL A L’ESPORT: de què parlem?”

Organitzat pel INEFC i el CCE

5/5/2021


PRESENTACIÓ VÍDEO “LA VIOLENCIA SEXUAL A L’ESPORT: de què parlem?”
PRESENTACIÓ VÍDEO “LA VIOLENCIA SEXUAL A L’ESPORT: de què parlem?” | Federació Catalana de Ball Esportiu
El proper dijous 6 de maig a les 17.00 h, el Consell Català de l’Esport i l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya presenten el vídeo "La violència sexual a l’esport: de què parlem?", basat en el contingut de la guia "Violència Sexual a l’Esport, (re)conèixer, parlar i actuar”.

L’acte tindrà una durada de mitja hora, es repassarà el contingut de la Guia de Violència Sexual elaboradora pel Consell Català de l’Esport, es revisaran les línies i serveis d’atenció de la Generalitat de Catalunya i es projectarà el vídeo “La violència sexual a l’esport: de què parlem?”, elaborat per l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya.

La presentació del vídeo serà a càrrec de la professora de l’INEFC Barcelona Dra. Anna Vilanova, es retransmetrà en directe des del canal Youtube de l’INEFC en un acte conduït pel periodista Albert Escuer. Hi participaran Antoni Reig, director del Consell Català de l’Esport; el Dr. Eduard Inglés, director de l’INEFC, i Blanca Nualart, responsable en matèria de gènere del Consell Català de l’Esport.

Les violències sexuals existeixen en la nostra societat i, conseqüentment, també en el món de l’esport. Per aquest motiu, el Grup de recerca GISEAFE de l’INEFC, conjuntament amb Cooptècniques han creat un vídeo formatiu per tal d’identificar la violència sexual en l’esport, conèixer quin és el perfil de l’agressor i quines són les principals actuacions que poden fer les entitats esportives.

Inscripció: La presentació es oberta a tothom i de lliure accés. Per obtenir més informació podeu contactar amb esportigenere@gencat.cat  

PRESENTACIÓ VÍDEO “LA VIOLENCIA SEXUAL A L’ESPORT: de què parlem?” | Federació Catalana de Ball Esportiu

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies