Recerca de voluntaris per a farmàcies

Comunicat de la UFEC

22/4/2020


RECERCA DE VOLUNTARIS PER A FARMÀCIES

Comunicat de la UFEC

Recerca de voluntaris per a farmàcies | Federació Catalana de Ball Esportiu

Fem públic el comunicat de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), per a la recerca de voluntaris entre els federats, que ajudin a les farmàcies i persones amb limitacions de desplaçament, per tal d’abastir-los de les medicacions necessàries. Tot el nostre suport a la iniciativa.

Comunicat:

Us informem que la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha arribat a un acord amb el Consell de Col·legis de Farmacèutics de Catalunya (CCFC) per fer una crida al món de l’esport federat que permeti aconseguir voluntaris que ajudin les farmàcies a fer arribar la medicació a les persones vulnerables que, per diversos motius, no poden anar a recollir-la a la farmàcia. 

Els voluntaris, majors d’edat i federats en algun esport, rebran la petició de servei de les farmàcies a través d’un SMS al seu mòbil. En cas que puguin atendre la petició, i així ho manifestin, es presentaran a la farmàcia el dia i hora indicats per recollir el medicament i portar-lo al domicili del pacient, amb totes les precaucions habituals. Tots els voluntaris rebran un certificat personal (salconduit) per poder fer aquesta feina sense problemes de mobilitat.    

Els federats que estiguin interessats a col·laborar han d’omplir el formulari següent (clicar). Si estan en alguna de les zones on manquin voluntaris, en poc temps rebran un avís per poder accedir a l’aplicació que gestiona aquest servei. Una vegada entrin a l’aplicació, caldrà que indiquin la seva disponibilitat de dies i hores, la seva ubicació i si disposen de vehicle. En qualsevol moment, podran indicar que no estan disponibles per no rebre cap avís.

Esperem que aquesta iniciativa sigui del vostre interès i pugueu distribuir-ho.

Salutacions cordials.

Jordi Sans Juan

Director de la UFEC

FCBEla primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies