Signatura del conveni de col·laboració entre IES Ferran Tallada i la FCBE

Signatura del conveni de col·laboració entre l’Institut d’Ensenyanment Secundari Ferran Tallada de Barcelona i la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE).

26/5/2011


CONVENI DE COL·LABORACIÓ IES FERRAN TALLADA - FCBE
Signatura del conveni de col·laboració entre IES Ferran Tallada i la FCBE | Federació Catalana de Ball Esportiu
El Director de l’Escola Ferran Tallada, Manel Belda i el President de la FCBE, Sebastià Sendrós

Signatura del conveni de col·laboració entre IES Ferran Tallada i la FCBE | Federació Catalana de Ball EsportiuLa FCBE ha signat, en data 25 de maig, un conveni de col·laboració amb l’Institut d’Ensenyament Secundari Ferran Tallada  de Barcelona (veure WEB relacionat). En l’acte han estat presents, per l’Escola. el seu Director Manel Belda i la Cap d’Estudis, Fina Prat, Per part de la FCBE  han  recolzat l’acte, el seu President Sebastià Sendrós, Vicepresident 2n Miquel Alonso i el Responsable del Comité Técnic  Martí Prades

L’institut ostenta la condicíó de Centre d’Atenció Preferent a la Pràctica Esportiva (clicar per a més dades). Sota aquesta definció programàtica, l’escola permet la plena conciliació de tots aquells alumnes que estiguin interessats en desenvolupar la seva carrera de Ball Esportiu al mateix temps que segueixen els cursos d’ESO i/o Batxillerat.

Aquesta condició és de gran interès perquè sovint els esportistes que requereixen d’una pràctica esportiva intensiva, tenen dificultats acadèmiques per completar el seu curriculum escolar.

La iniciativa s’enquadra dins l’ideari de l’Escola Ferran Tallada de donar servei a les necessitats de Clubs i de Federacions i en una clara vocació de fomentar l’esport  de forma curricularment compatible.

Tanmateix l’acord signat permetrà gaudir de les instal·lacions de l’escola per a necessitats formatives de la FCBE, en l’àmbit de les titolacions de Tècnics de Nivell Esportiu i altres nivells formatius impartits per la Federació.

Per a informació addicional us podeu adreçar a :

Telèfon 933.577.614
a8014115@xtec.cat

 FCBE

web relacionat

la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies