Videos d’esportistes amb suport a l’esport català (1 de 4)

Campanya reivindicativa de l’esport català

18/1/2021


VÍDEOS AMB SUPORT DE L’ESPORT CATALÀ

(Vídeo 1 de 4)Una vintena d’esportistes d’elit i professional demanen la represa de les competicions esportives aturades des de fa mesos per la pandèmia. Avui s’ha fet públic el primer dels quatre vídeos que sortiran a la llum aquesta setmana. Laia Palau, Gemma Mengual, Toni Bou, Gerard López i Ferran Bassas són els protagonistes d’aquesta primera entrega. 

La jugadora amb més partits de la selecció estatal de basquetbol, la referent de la natació sincronitzada catalana, l’esportista català amb més títols mundials, el seleccionador català absolut de futbol i el jugador de la Penya es posen al capdavant d’una àmplia representació d’esportistes catalans que surten en defensa de l’esport de base i federat del país, que fa mesos que no pot competir ni entrenar amb normalitat.

La reivindicació

El vídeo forma part d’una campanya de les federacions esportives catalanes i la UFEC, que compta amb altres noms de referència internacional, un clar exemple del talent i els èxits de l’esport català arreu. Esportistes de diferents disciplines, campions i medallistes olímpics, mundials i continentals reclamen la tornada a les competicions i els entrenaments; i adverteixen sobre el risc que suposa pera les entitats l’aturada total en què es troba immers el sector.

També recorden que l’esport és segur, després que el sector hagi establert protocols, mesures de seguretat, i l’activitat esportiva ha notificat índex de contagis molt baix; a més, asseguren que fer esport és salut i una arma contra la covid19 per a tota la ciutadania; i avisen que s’està posant en risc el model d’èxit i talent del futur de l’esport català. 

SIGNAR PER FER DE L’ESPORT UN SERVEI ESSENCIAL (accedir

UFEC-FCBE


la primera Federació de Ball Esportiu de l´estat

Federació Catalana de Ball Esportiu
C/Viladomat 184 - 186 Esc. A 1r. 3a.
08015 - Barcelona
Tel. +34 934.538.020
Fax +34 934.518.060
correu electrònic

Informació general

Avís legal

Política de cookies